© 2010 Perekeskus | Jaama 16 | Lihula | Läänemaa 90302

MÄSU 2014

Postitatud 21. märts 2014 | Uudised

Taas toimus meie traditsiooniline kevadkoolivaheaja üritus MÄSU 2014.  Osalejaid oli seekord 26, vanuses 8-14, enamus tüdrukud. Võibolla sellepärast, et meie poisid kasvavad rohkem toredas spordivaimus ja mingi moedemo või tantsumaraton pole piisavalt mehelikud tegevused……kes teab.

Sebimist oli palju, lapsed olid nii asjalikud, eriti ööhäire ajal kui igaüks pidi une pealt pereka vande andma. Meie külalised, Marika, Mariliis,Ursula ja Eda viisid läbi moedemo, tantsumaratoni, kokaklubi ja miniolümpia. Meie lapsed on ikka nii andekad ja agarad, isegi kui mõni tegevus tõi esinemishirmust pisarad silma, ei antud alla. Lõpuks said kõik mitme kogemuse ja teadmise võrra rikkamaks. Isegi kui ma keset ööd mõtlesin kas ma jaksan nendega järgmise päevani kapata, andsid nad ööhäire ajal mulle nii palju jõudu juurde, et väsimus kadus.

Nüüd jääme ootama pereka sünnipäeva 1.juunil 2014.a. Ära maga maha. Kui sul on ideid ja tahad end pakkuda vabatahtlikuks appi, ootame sind pikisilmi. Meiega on lõbus!

Fotod ürituselt

 

 

Targad mõtted

Loading Quotes...

Kontaktid

Lõuna-Läänemaa
Perekeskus

Jaama 16
Lihula vald
Läänemaa 90302

Tel. +372 475 5200
Mobiil: +372 5648 1583
Email: marge@meieperekeskus.ee