© 2010 Perekeskus | Jaama 16 | Lihula | Läänemaa 90302

Pereka 3 sünna

Postitatud 18. juuni 2013 | Uudised

Saime juba kolme aastaseks! Meie sünnipäeva sisustas rongkäik, veesõda, vaba lava, tordi-kana söömine ja tiitlite jagamine. Kõige pisematele tegi onu Phil eraldi programmi.

Päris mõnusad emotsioonid olid eriti veel siis kui viimased lapsed olid mängima jäänud. Poisid nautisid omi mänge, mina istusin tüdrukutega trepil, kogusime surnuid sääski ja ajasime juttu. Ma rääkisin sellest ajast kui mina veel noor olin 🙂 siis oli normaalne ja igapäevane nähtus selline kambas mängimine. Nad nautisid igat viimast minutit kuni kella 9st kuulutasin peo ametlikult lõppenuks. Järgmisel hommikul oli võõras vaadata tühjust, mis meie hoovis laiutas.

Kokku oli osalejaid läbi kogu õhtu täpselt 61 koos täiskasvanutega. Sõime ära 12,5 kg kana, 36 paki jagu küpsisetorti ja kaanisime tohutul hulgal vedelikku. Ilm soosis meid väga, nii et veesõda sai nautida südamest. Meieni levis kuuldus, et mõni kilomeeter ümber Lihula oli vesi joana taevast alla sadanud.

Sellist sünnipäeva võiks teinekordki veel teha, laste rõõm ja siiras melu korvavad kõik vaevad, mis sünnipäeva korraldades üle tuleb elada.

Aitäh kõigile, kes korraldamises kaasa lõid ja igale lapsele, kelleta poleks pidu olnud!

Ilusat ja turvalist suve!

 

Targad mõtted

Loading Quotes...

Kontaktid

Lõuna-Läänemaa
Perekeskus

Jaama 16
Lihula vald
Läänemaa 90302

Tel. +372 475 5200
Mobiil: +372 5648 1583
Email: marge@meieperekeskus.ee